Gardiner och draperier är de vanligaste typerna av fönstertäckningar som finns i hem, särskilt sovrum.

De är vanligtvis tillverkade av tyg och kan fås i en mängd olika färger, stilar och mönster som ger flera alternativ inklusive funktionalitet och funktionalitet. I de flesta fall är gardiner tillverkade av lättare tyg och kommer i paket med två paneler.

De är utformade för att hängas upp från en gardinstång med hjälp av ringar och kan beställas i olika längder och teman. Även om gardiner och draperier liknar på flera sätt, har de sin andel av skillnader.

Den viktigaste aspekten som skiljer dem är att draperier är veckade och ger en mer formell känsla. Dessutom tjänar de ett brett spektrum av praktiska ändamål som att förbättra inredningen i rummet, öka integriteten och manipulera direkt solljus.

By Ema

Lämna ett svar