Persienner är enkla men eleganta fönsterbeläggningar och är bra tillägg till sovrum på grund av att de lägger till en viss nivå av integritet och blockerar överflödigt solljus.

De är vanligtvis tillverkade av tunga material som vinyl, trä eller metall och är försedda med spjäll eller lameller, varifrån dessa hårda material är upphängda. Dessa hårda material är justerbara med hjälp av strängar, vilket gör att du kan kontrollera mängden solljus som kommer in i rummet.

De kan hängas både horisontellt eller vertikalt och kan vara i otaliga stilar för att inkludera mini, vertikalt och venetianskt. Skär är lite annorlunda i design och används vanligtvis i kombination med gardiner.

De erbjuder inte samma nivå av integritet som gardiner, persienner eller draperier. Dessutom får de rummen att se större ut genom att bjuda in solljus och är perfekta för barnens plantskolor eller sovrum

By Ema

Lämna ett svar