Jalusier är en ganska gammal typ av fönstertäckning och är vanligtvis en massiv trädörr som är integrerad i ramen eller fönsterhöljet och vilar på gångjärn. Dessa gångjärn avslöjar fönstret genom att öppna luckan.

Ljus kan filtreras genom fönsterluckor med hjälp av små persienner som kan manövreras med en spak. De är vanligtvis gjorda av trä och flera andra ytbehandlingar som svarta, bruna och vita pigment.

Skärmar är en annan mycket populär typ av fönstertäckning eftersom de erbjuder massor av dekorativa alternativ och också reglerar solljus.

De är vanligtvis tillverkade av delar av tyg och föredras framför andra typer av fönsterbehandlingar eftersom de finns i ett brett utbud av material och stilar för att inkludera bland annat cellulär, bambu, ballong, motoriserad, veckad och rull. Det finns många fler fönsterbehandlingsalternativ, men de som listas ovan är de trendigaste valen på marknaden idag.

By Ema

Lämna ett svar